Haber

ADD Eskişehir Şube Başkanı: Ermeni Lobisinin Baskısıyla Atatürk Dizisinin Yayınlanmaması Kararı Alındı

MELTEM KARAKAŞ

Kemalist Niyet Derneği (ADD) Eskişehir Şube Başkanı Cihan Taşar, Ermeni lobisinin baskısıyla Atatürk dizisini yayınlamama kararı aldığı iddia edilen Disney Plus’a tepki gösterdi. Taşar, “Ermeni lobisinin Atatürk dizisini kaldırarak, adını silerek yok etme hayalleri boşa çıkmıştır. Mustafa Kemal Atatürk asla yok edilemez.”

ADD Eskişehir Şube Başkanı Cihan Taşar, Disney Plus’ın Atatürk dizisini yayınlamama kararına ilişkin açıklama yaptı. Tasar dedi ki:

“TÜRK HALKINA HEDİYE OLMAK”

“Elbette kabul edilemez. Bu dijital platformda 29 Ekim 2023’te Türk milletine ikram olarak Atatürk’ü konu alan bir dizi çekilmesine karar verildi ve bunu Türk milletinin beğenisine sunacaklarını söylediler. 6. -Bölüm dizisi 29 Ekim 2023’te yayınlanacaktı ancak sonraki süreçte ya dizinin yayından kaldırılmasıyla ilgiliydi ya da farklı bir formdaydı.Bu konuda dijital platformda net bir bilgi yok ama kesin olduğu kesin. ermeni lobisinin bu konuda çalışma yaptığı için burada çalıştığı ve dizinin kaldırılması için dijital platforma baskı yaptığı ve ardından dizinin kaldırılması için teşekkür mesajı yayınladığı ortaya çıktı. Ermeni platformu Amerika’daki lobicilik çabalarından kaynaklanmaktadır.

“ATATÜRK DÜNYA LİDERİ OLARAK KENDİNİ İSPAT ETMİŞ BİR İNSANDIR”

Bu olay ne Atatürk’ü yüceltir ne de Atatürk’ün değerini düşürür. Atatürk dünyada lider olarak kendini çoktan kanıtlamış bir insandır. Bildiğiniz gibi 1981 yılı ilk kez UNESCO tarafından Atatürk yılı ilan edildi. Böyle bir durum başka hiçbir lidere konuşulmadı. ve bu karar 152 ülkede oy birliği ile alındı. Bu nedenle Ermeni lobisinin Atatürk’ün dizisini kaldırarak ya da adını silerek yok etme hayalleri boşa çıkmıştır. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk asla yok edilemez. Bu dizi Türk kamuoyu tarafından da büyük ilgi ile bekleniyordu ve büyük ilgi görecekti ama ne yazık ki böyle bir tavır almaları bu dijital platform için büyük bir olumsuzluk oldu. Şu anda sosyal medyada birçok insan görüyorum, platform üyeliklerini iptal etmeye başladılar ve biz Atatürkçü, Atatürk’ü gerçekten seven cumhuriyetçilerin bu eyleme katılmasını istiyoruz.”

Kaynak: ANKA / Güncel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu