Haber

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Mansur Yavaş’ı eleştirdi

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Mansur Yavaş’ı eleştirerek, “Ankara’nın 5 yılı boş yıllar oldu. ‘Ben hizmet vermedim, çok büyük bir projem yok’ diyor. Neden büyükşehir adayı oluyorsunuz, Ankara için de bir projemiz var, “Bizim de çalışmalarımız var” dedi.

Turgut Altınok, seçim faaliyetleri kapsamında Kalecik ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı. Kalecik ilçesi için verdiği sözlere değinen Altınok, “Parklarımız pırıl pırıl olacak. İnşallah Erdal Şube Başkanımızla birlikte Kalecik’te çok güzel hizmetler yapacağız. Kentsel dönüşümün 2. etabı var. Bunu sürdüreceğiz. Yapalım mı? Kalecik’imize teleferik mi gelecek? Kalecik istiyor mu? “Biz bu işin uzmanıyız. Yıllar önce Keçiören’e ilk kez teleferik yapmıştık. İnşallah Kalecik Kalemize teleferik yapacağız” dedi.

Keçiören Belediyesi olarak her yıl Çanakkale’ye öğrenci gönderdiklerini, Ankara’da da aynısını yapacaklarını belirten Altınok, “Her yıl en az 100 bin gencimizi Çanakkale’ye göndereceğiz. Keçiören olarak 9 bin gencimizi Çanakkale’ye gönderiyoruz. Keçiören Ankara’nın 6. ilçesidir.” “Kardeşlerimizi de göndereceğiz” dedi.

‘BAŞKANLIKTA AKIL VE FİKİR VAR’

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanlığı seçimi döneminde Ankara’yı unuttuğunu kaydeden Altınok, “Bizim bu kadim şehre hizmet etme sevdamız var. Aklımızda başka bir şey yok. Kendisi bir süre başkan yardımcısı olacaktı. öyle geçti. Ankara’ya vakit olmadı. Yine.” Aklı ve fikirleri Cumhurbaşkanlığındadır. ‘Türkiye Yüzyılı’ndayız. Alper Gezeravcı uzaydan döndü. Ankara’nın köyleri hâlâ hüzünlü ve tuhaf. Ankara’nın 5 yılı boş yıllarla geçti. ‘Hiçbir hizmet yapmadım, çok büyük bir projem yok’ diyor. Neden büyükşehir adayısınız? “Ankara için de projemiz var, çalışmalarımız da var. Bu kadim şehre karşı sevgimiz, muhabbetimiz var” dedi.

Altınok, Kalecik ziyaretinin ardından Akyurt ilçesine geçerek çalışmalarına devam etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu