Haber

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe’den sandığa davet

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, seçmeni 28 Mayıs’ta yapılacak 2. Cumhurbaşkanlığı Tıp Seçimi’ne davet etti. Sosyal medya hesabından yaptığı davette şu ifadelere yer verdi;

“Sevgili İstanbullular; Elhamdülillah 14 Mayıs seçimlerini hep birlikte huzur ve sükunet içinde, hiçbir aksamaya izin vermeden gerçekleştirmeyi başardık. Seçim gecesi muhalefetin böbürlenen ve tutarsız açıklamalarına ve milletimizi aldatmaya yönelik girişimlerine rağmen milletimiz 14 Mayıs’ı tam bir vakar ve sükunet içinde bir demokrasi şöleni olarak geride bıraktı.

Milletimiz, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteğini ve inancını en üst düzeyde ilan etmiş ve seçimleri ikinci cinsten tamamlama kararı almıştır. Tüm siyasi çekişmelere rağmen milletimizin bu tercihi bizler için çok değerlidir. Seçimler geçici olduğu için milletimizin varlığı kalıcıdır. Bu karar doğrultusunda 28 Mayıs’ta iki rakibin hatasız yarışacağı bir seçime gidiyoruz.

Her seçim bir yarıştır ve her yarış düşmanlık değil rekabet içerir. Rakip olmak düşman olmayı gerektirmediği gibi kutuplaştırıcı ve bölücü olmayı da gerektirmez. Milletimizin her zaman olduğu gibi 28 Mayıs seçimlerini de büyük bir olgunluk ve sükunetle geçeceğine inancım tamdır. Maalesef seçimleri kazanma ümidi her geçen gün azalan muhalefetin milletimizi zora sokarak hatalar yaptığına, suni gündemlerle kaos yaratmaya çalıştığına şahit oluyoruz.

Biz sağıyla, soluyla, milliyetçisiyle hep birlikte Türkiye olmayı başarmış, geleceğe hep birlikte yürüyen bir milletiz. Seçimler gelir geçer, seçimler kazanılır ve kaybedilir ama seçimlerin rekabet ortamını gerilim ortamına çevirmeye çalışanları milletimiz asla unutmayacak. Bu nedenle bulunduğu konumun prestijiyle seçmeni etkileme gücüne sahip olan muhalefet aktörlerini gerilimden uzak durmaya ve gerilimi tırmandıran manipülatif eylemlere başvurmamaya davet ediyorum.

Tüm seçmenlerimizi ayrım gözetmeksizin sandığa ve demokrasiye çağırıyorum. Tüm bileşenleriyle ülkemizin her bir ferdini karar almaya ve ülke yönetimine katkıda bulunmaya davet ediyorum. Unutmayınız ki milletimizin esenliği, seçmenlerimizin can güvenliği, seçime katılan kardeşlerimizin görevlerini sağlıklı bir şekilde yerine getirmeleri ve hiçbir vatandaşımızın olumsuzluk yaşamaması her şeyin ve her menfaatin üstündedir. .

karesihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu