Haber

AK Parti İstanbul İl Binası Önünde Trafik Kazası: Fatma Sevim Baltacı son yolculuğuna uğurlandı

AK Parti İstanbul İl Binası önünde trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, AK Parti İstanbul İl Binası önünde geçirdiği trafik kazasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Baltacı için ikindi namazının ardından Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş ve çok sayıda partili katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler, Fatma Sevim Baltacı’nın ailesine başsağlığı diledi.

Cenaze töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Abdülümüz, dava yol arkadaşımız Fatma Sevim. O da dün gece doğal bir kaza geçirerek sonsuzluğa uğurlanacak. 40 yaşında genç bir çocuk, kızımız. Özellikle Bir dava arkadaşı olarak bu haberi aldığımızda gerçekten çok etkilendik. Dava ve yol. Dostların beklenmedik zamanlarda bu tür imtihanlara tabi tutulması hiç de kolay değil. Biliyoruz ki ‘Ölüm, hayat, bunların hepsi bizim için testler.’ Bizi bağışlayın. İnanıyorum ki, kızımız, evladımız Fatma Sevim, Rabbimin müjdesi olan o sonsuz dünyaya ulaşacak şekilde bu yolda ilerlemektedir. Rabbim cenneti ve güzelliğiyle bizlere huzur versin. Tüm ailesine en kalbi duygularımla sabır diliyorum. Allah’a veda ediyoruz. Bundan daha güzel bir veda. “Muhtemelen olmayacak” dedi.

Cenaze namazının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tabutu omuzladı ve naaşı araca taşıdı. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu