Ekonomi

Amazon, İstanbul ve Ankara’da Aynı Gün Teslimat hizmetini durdurdu

Dünyanın en büyük e-ticaret devlerinden biri olan Amazon, son dönemde Türkiye operasyonlarında dikkat çekici bir değişikliğe gitti. Öyle ki şirket, 2 şehirde Bire Bir Gün Teslimat hizmetini durdurma kararı aldı. Peki geri gelecek mi? Detaylar burada…

Amazon, İstanbul ve Ankara için Bire Bir Gün Teslimat hizmetini durdurdu!

Amazon, Bir Günde Teslimat hizmeti sayesinde müşterilere siparişleri yalnızca birkaç saat içinde teslim etme olanağı sunuyor. Bu hizmet kullanıcılardan büyük ilgi görüyor. Çünkü aslında şu anda Prime abonelerine sunuluyor. Ancak son gelişmelere göre Türkiye’nin en kalabalık iki şehrinde yaşayanlar bir süre bu hizmetten yararlanamayacak.

Amazon, Aynı Gün Teslimat hizmeti hakkında bilgi verdiği destek sayfasına yeni bir uyarı ekledi. Buna göre şirket, hızlı ve güvenilir teslimat hizmeti sunmak ve hizmetleri sürekli iyileştirmek kapsamında İstanbul ve Ankara’da Aynı Gün Teslimat hizmetini durdurdu.

Amazon araba satmaya başlıyor! Hangi markaya imza attı?

Neyse ki bu karar kalıcı değil. Amazon, önümüzdeki yılın başlarında yenilenen hizmetiyle bu hizmetini sürdürmeye devam edecek. Kullanıcılar e-ticaret devinin neden bu kararı aldığını merak ediyor. Bunun nedeni tam olarak bilinmemektedir. Ancak bilgilendirme mesajında ​​da belirtildiği gibi firma hizmetlerini yenilemeyi hedefliyor.

Kullanıcıların Aynı Gün Teslimat konusunda yaptığı şikayetlerin sürekli arttığını göz önünde bulundurarak firma bu hizmet için kargo şirketini değiştirebilir. Önümüzdeki aylarda bunu hep birlikte göreceğiz.

Peki siz bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

bucakajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu