Haber

Beşiktaş, TFF’de boy gösterdi! Adalet istiyoruz

Beşiktaş’ın Süper Lig’de durumu iyi değil…

Şampiyonluk yolunda önemli bir mesafe kat eden siyah-beyazlılar, son dönemdeki hakem yönetiminden memnun değil.

Bir süredir Riva’ya gitmeyi planlayan yönetim, Antalyaspor maçının ardından TFF Başkanı ile görüştü.

Beşiktaş Başkan Yardımcısı Onur Göçmez, toplantıya ilişkin bazı açıklamalarda bulundu.

Bugün TFF liderimize teşekkür ederiz, toplantımızda kendisine bahsettiğimiz konu şu; VAR ile ilgili sorunları konuştuk, önemli sorunları konuştuk. Not alışverişinde bulunduk. Bu konunun ileride ele alınması gerektiğini ilettik. Çok önemli bir çaba ve çaba var. Biz Beşiktaş’ın en güçlü dönemindeki adamlarıyız. Mücadele ediyoruz. Türk futboluna fayda sağlamaya çalışıyoruz. Tek istediğimiz eşitlik ve adalet. ‘Onurumuzla oynamak, hakkımızla kazanmak’ dediğimiz gibi, bu bizim tek mücadelemizdir. Beşiktaş’ın tek arzusu bu. Bundan sonra her şeyin daha keyifli olacağına inanıyoruz.

“Adalet ve eşitlik çerçevesinde güzel şeylerin olacağına inanıyoruz”

“Birçok kulüp TFF’ye görüşmelere geldi. Sorunların bireysel görüşmelerle çözüleceğine inanıyor musunuz?” Beşiktaş Başkan Yardımcısı Onur Göçmez soruyu yanıtladı:

İletişim sanattır. Beşiktaş’ı temsil ediyoruz. Bağlantıya inanıyoruz. Aramızdaki sorunları bağlantı yoluyla çözemediğimizde de farklı prosedürlere inanıyoruz. Bağlantı kurmanın, insanlara saygı duymanın, sevgi ve inanç göstermenin değerli bir temel olduğunu düşünüyoruz. Beşiktaş olarak büyük bir camiayız ve Türk futbolunun en değerli topluluklarından biriyiz. Bir şeyi temsil ederek bu duruşu sergilemek gerekiyor. Bugün buradayız. Gerekli notları gönderdik. Bundan sonra adalet ve eşitlik çerçevesinde güzel şeylerin olacağına inanıyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu