Yaşam

Boşanma Avukatı Açıklandı! İlişkinizde Aldatıldığınıza Dair İşaretler

İlişkilerde en büyük darbeyi vuran konulardan birinin de aldatma olduğunu söyleyebiliriz. Ne yazık ki birden fazla kişi aldatıldığının farkına varamayabilir ve öğrendiğinde büyük bir yıkım süreci yaşanır. Boşanma avukatının bağlantıda gördüğü bu hareketler aldatıldığınıza dair bir işaret olabilir.

İçgüdülerinizi kutsayın;

Boşanma koçu Sarah Wanner’ın vurguladığı ilk şey, içgüdülerin genellikle doğru çıktığıdır. “İçgüdülerimiz geçmiş deneyimlerimizden edindiğimiz kalıplardan gelir ve bilinçaltımız sürekli olarak bilinçli olarak farkında olmadığımız bilgileri işler.” Bu durumda içgüdülerinizi dinlemeli ve en küçük ayrıntılara bile dikkat etmelisiniz.

Partneriniz dış görünüşüne önem vermeye başladıysa;

Wanne: “Nasıl giyindiklerine daha çok dikkat ediyorlar ve hazırlanmaları daha uzun sürerse birilerini etkilemeye çalışıyor olabilirler.” Daha önce umursamadığı halde giyimine, saçına ve kokusuna dikkat ediyorsa, birisinin dikkatini çekmeye çalıştığının bir işareti olabilir.

İş gezileri ve fazla mesai;

Boşanma koçuna göre: ‘Uzaktayken haber alamaz, ulaşamazsınız. Onları aramaya çalıştığınızda telefonları da kapalı olabilir.’ Bu gibi durumlar, iş yerinde bir değişiklik olmadıkça başkasının sahip olduğu belirtilerden biri olabilir.

Telefonları ve bilgisayarları uzak tutmak;

Bilgisayarını ve telefonunu saklıyor ve baktığınız anda gözden kaçırıyorsa şüphelenmeniz gereken bir durum olduğunun göstergesi olabilir. Sarah’a göre, “Senden uzaktayken çok geç veya çok erken telefondaysa, bu davranış değişikliğinin bir işaretidir.”

harcama artışı;

Sarah’a göre, eşiniz eskisinden daha fazla harcama yapıyorsa ve bu harcamalar için bir açıklama getiremiyorsa, bu bir şeylerin habercisi olabilir. Ayrıca ‘hediyeler, otel masrafları, lüks yemekler de akla gelebilir.’

Cinsel yaşamda değişiklik;

Duygusal temas, ilişkideki değerli faktörlerden biridir. Aynı zamanda partnerinizin sizden cinsel olarak uzaklaştığı, yaklaşamadığı ya da tam tersine daha fazla cinsel istek duyduğuna dair bir uyarıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu