Haber

Bursa’da deprem fatihleri

BURSA (İGFA) – Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları’ için afet bölgelerine gönderilen 21 itfaiye ve 18 polis Bursa’da alkışlarla karşılandı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta 11 il olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesinde hissedilen depremin ardından ülke genelinde seferberlik başlatıldı. AFAD’a uygun olarak Türkiye’nin birçok bölgesinden başta yerel yönetimler olmak üzere çok sayıda arama kurtarma ekibi yardım çalışmaları için deprem bölgelerine gönderildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi de ‘yapılan çalışmalar kapsamında’ arama kurtarma ve yardım çalışmaları için ekiplerini deprem bölgelerine gönderdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş ve Hatay’a atanan işçilerden 39’u Bursa’ya döndü. Büyükşehir Belediyesi’nin Acemler yerleşkesinde 21 itfaiye ve 18 polis alkışlarla karşılandı. Gruplar, bugüne kadar yapılan çalışmalarla 23 depremzedeyi kurtararak hayata tutunmalarını sağladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin fatihleri, deprem bölgelerinde bir yaşama kavuşmak ve yaraları sarmak için var gücüyle çalıştıklarını dile getirdi.

gursuhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu