Haber

Çankırı’da Uluslararası Tuz Festivali kapsamında tuz sahasında futbol turnuvası düzenlendi.

Çankırı’da “Uluslararası Tuz Festivali” kapsamında 10 tır tuzla sahada futbol turnuvası düzenlendi.

“Uluslararası Çankırı Tuz Festivali” kapsamında Çankırı’da düzenlenen futbol turnuvası, 10 TIR tuz dökülerek yapılan tuz sahasında oynandı. 10 TIR dolusu tuzla düzenlenen turnuvaya katılan sporcular ter döktü. Farklı maç vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. Maç boyunca terleyen sporcuların vücutları beyaz tuzla kaplandı.

“Ben tamamen beyazdım”

Tuzlu sahada futbol oynamanın hem yorucu hem de keyifli olduğunu dile getiren Teknik Müdür Şenol Kıyak, “Burası çim sahadan daha yorucu. Hem tuzla uğraşıyorsunuz hem de gerçekten çok yorucu. Ama çok keyifli. Düşersiniz düşersiniz. Kalk, her yerde tuz var, her yerde tuz var “Yakar diye bir düşünce var ama yakıcı değil. Ben de oynadım, her tarafım bembeyaz oldu. Çok güzel ve keyifli” dedi.

“Türkiye’de ilk kez böyle bir şey gördüğüme şaşırdım”

İlk kez böyle bir sahayı görünce şaşırdığını ifade eden Bünyamin Ayhan, “Türkiye’de ilk defa böyle bir şey gördüğüme şaşırdım. Çok güzel bir organizasyon. Katılmayı çok isterdik ama olmadı. başvuruların bittiğini duyunca fırsat olmadı. İnşallah önümüzdeki dönemde tekrar şansımızı deneyeceğiz’ dedi. – ÇANKIRI

haberhalkapinar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu