Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her şey ortaya çıkacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe’de düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Gelen sayı 50 bin, yani Sancaktepe yarınlara doğru yürüyor. Kemal Bey buraya mı geldi? gelmedi mi Neden? Bu saatten sonra gelecek yok ama Sancaktepe gerçekten bu duruşuyla yarına farklı bir selam veriyor. Sancaktepe’nin güzel insanlarını en kalbi duygularla selamlıyorum. Yarın “Anneler Günü”, cennet annelerin ayakları altındadır. Annelerimizin kıymetini çok iyi bileceğiz. Anneler yarın kaleyi içeriden fethedeceksiniz. Bunun için hazır mısın? Burada birkaç saat kaldı, kapı kapı gezmeye hazır mıyız? Beyler gençler kapı kapı dolaşmaya hazır mıyız? Sadakatiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

SEÇİM İÇİN PAYLAŞIYORSUNUZ!

Diyarbakırlı anneleri gözyaşı içinde bırakan bu teröristlere karşı kaç kez Diyarbakırlı anneleri ziyaret ettiniz Kemal Bey? Bebekleri Kandil’e kaçıran teröristlerle utanmadan seçime giriyorsunuz. Kemal Bey’in yanında kim var? Bir mum var. Bunların hesabını nasıl vereceksiniz? Yanında belli tipler var ve onlar da utanmadan sıkılmadan yuvarlak masanın etrafında dönüyorlar.

Gençler size bir vasiyetim var annelerinizin ayaklarının altını öpmeyi unutmayın. Cennet babaların değil annelerin ayakları altındadır. Annem de ayaklarının altını öpmezdi. Annemin kokusunu alıyorum cennet orası derdim. Utanırdı, zar zor öpüyordum onu. Bak şimdi ne diyoruz? Aile diyoruz, CHP ne diyor LGBT.

Millet İttifakı denen bu iğrençlik LGBT’dir. Çünkü biz aileye inanıyoruz, milliyiz, yerliyiz ve ailenin kutsallığına inanıyoruz. Allah hiçbir annenin kalbine ateş vermesin.

“KANDAN DUVARLAR ÖRMEK İÇİN ÇALIŞTILAR”

Kardeşlerim, Türkiye olarak çok stratejik bir bölgede bulunuyoruz. Güç kaynaklarının geçiş güzergahındayız. Haçlı Seferlerinden Çanakkale Savaşlarına kadar hepsinin bu coğrafyayı kontrol altına almalarının arkasında bu sebep vardır. Bazen bizzat gelerek bizi bu topraklardan söküp atmak istediler. Kına ile kuzu gömme değerine dur dedik. Millet olarak köleliği kabul etmeyeceğimizi tüm dünyaya gösterdik.

15 Temmuz gecesi içimizdeki hainleri salıvererek vatanımızı almaya çalıştılar. Yıllarca bizi terörle oyaladılar, yıllarca kaynaklarımızı heba ettiler. Çocuklarımızın kalbindeki umudu çaldılar. Halkımızın önüne kandan duvarlar örmeye çalıştılar. Türklerle Kürtleri birbirine düşürmek istediler.

Hedefimiz 2023 bitmeden tek bir eli kanlı terörist bırakmamak. Bu alçaklara sınırlarımızın dışında nefes bile vermeyeceğiz.

Selo ne diyor? Kim bu Selo? 51 kardeşimizin ölümüne neden olan hain değil mi? Utanmadan ihbarlar gönderiyor. Vatanımızı bölmeyeceğiz.

“HER ŞEY ORTAYA ÇIKACAK”

Kemal Bey’in kapalı kapılar arasında ne sözler verdiği bilinmiyor. Millet yarın oy kullanacak ama Kemal Bey ile PKK’nın siyasi kanadı arasında ne sözler konuşulduğunu kimse bilmiyor. FETÖ’cü alçaklara verdiği kasetlerin montaj olduğunu bizzat Kemal Bey söyledi. Muharrem İnce’ye atılan iftiraların failleri de ortaya çıkacak. Rusya ile ilişkilerimizi koparmak için sözleşmeyi kimin verdiği de ortaya çıkacak. Hiçbir şey yokken Alevi-Kürt görüntüleri neden çekildi, Pensilvanya’da kimlerle 8 saat hamburger yendi, Londra’da tefecilere altın tepside hangi odun ikram edildi, evet bunların hepsi bir gün kıyametin önünde ortaya çıkacaktır. millet bir bir O gün gelene kadar belanın takipçisi olmaya devam edeceğiz. Her fırsatta onların gerçek yüzlerini kilometrelerce anlatmaya devam edeceğiz.

“KADINA ŞİDDET KONUSUNDA DURUMUMUZ AÇIK”

Aile kurumunun sapkın akımlara karşı korunmasına değer veriyoruz. LGBT AK Parti’ye sızamaz. Çünkü biz ailenin kutsallığına inanıyoruz. Aileyi beslemeyeceğiz. Seçimden sonra aile ile ilgili kurumu güçlendirme adımını atacağız. Kadına şiddet konusunda kesinlikle kararlıyız. Kadına şiddeti kabul etmemiz mümkün değil. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu konuda kimseden izin almak zorunda değiliz.

Her hanede en az bir çalışanın olmasını sağlayacağız.

 

 

sehitkamilajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu