Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhalefeti eleştiren sözlerine komutanların alkışı tartışma yarattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanlığı Arifiye Yerleşkesi BMC Fabrikası’nda düzenlenen Yeni Nesil Fırtına Obüsü Teslim Töreni’nde konuştu. Erdoğan’ı törende Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever karşıladı.

ERDOĞAN KILIÇDAROĞLU’NA YÜKLENDİ

Erdoğan, törende yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle hakaret etti. “Ona satıldı” diyerek iftiralara yol açan ordumuzun ihtiyacını Arifiye Bakım Fabrikası karşılamaya devam ediyor” diyen Erdoğan, şunları kaydetti: “Sıradan iş devir sürecini çarpıtarak sermaye düşmanı olanlar kapı kapı gidiyor. Amerika’dan İngiltere’ye kapı kapı bugün oradan da Almanya’ya.Afedersiniz benzin istasyonlarındaki restoranlar oralarda yemek yemeye çalışanlar yabancı yabancı ekonomi Komiserlerinden yardım ister. Biz ise kendi mühendislerimizle, kendi çalışanlarımızla yerli ve milli bu dev eserleri hizmete açıyoruz.”

KOMUTANLAR TAKDİR ETTİ, MUHALEFET TEPKİ VERDİ

Törende bulunan TSK komutanları Erdoğan’ın sözlerini alkışladı. O anlar kameralara yansıdı. Kısa sürede büyük yankı uyandıran görüntülerle ilgili muhalefetten ilk tepki CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’tan geldi.

“HİÇ BİR SİYASİ PARTİYE ÜYE DEĞİLSİNİZ”

Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’nu eleştirdiği konuşmasının TSK komutanları tarafından alkışlanmasına tepki gösteren Özkoç, “Yazık, Türkiye ne hale geldi. Türkiye Cumhuriyeti’nin komutanları sizsiniz, Tayyip Erdoğan değil. Siz bir siyasi parti mensubu değilsiniz, beni milletimizi temsil ediyorsunuz, çocuklarımızı gönderdiğimiz ocağı temsil ediyorsunuz, ne zaman bir siyasi parti başkanının saçmalıklarını alkışlayacak duruma geldiniz?” dedim.

akorenhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu