Haber

Fatma Şahin’den ‘8 Şubat’a ziyaret

GAZİANTEP (İGFA) – Ziyarette Gazintep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle muhtarı Ramazan Doğan ile bir araya gelerek talepleri dinledi. Deprem ve şiddetli yağışlardan kaynaklanan teknik arızalar; Tadilat, bakım ve onarım işlemlerinin hızlı bir şekilde yürütüldüğünü belirten Muhtar Doğan, bu dönemde büyükşehir grubunun bölgede kusursuz bir şekilde çalıştığını belirtti.

Görüşmede mahalle sakinlerinin ve muhtarın taleplerini de dinleyen Önder Şahin, GASKİ’ye şiddetli yağışlarda zarar gören rögar kapaklarının incelenmesi talimatını verdi.

Şahin, muhtarlıkta yaptığı görüşmenin ardından mahalledeki esnaf, vatandaşlar ve çocuklarla toplantıya geldi. Mahalle sakinleri, ramazan ayında dezavantajlı mahallelere dağıtılan gıda kolileri için Lider Şahin’e teşekkür etti.

Mahallede gezi sırasında hanımlarla da bir araya gelen Önder Şahin, çocuklarının daha sadık ve keyifli alanlarda vakit geçirebilmesi için velilerin önerdiği oyun alanı talebine kayıtsız kalmayarak ekibe talimat verdi. parkın hızlı bir şekilde projelendirilmesi için.

aralikajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu