Yaşam

Gülcemal Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gülcemal 7. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Başrollerini genç oyuncular Murat Ünalmış ve Melis Sezen’in paylaştığı Gülcemal, bu hafta 6. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. MF Yapım’ın iddialı yapımı Gülcemal’in yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor. Dizinin nefes kesen senaryosunu Eda Tezcan ve Selda Akın kaleme alıyor. FOX TV ekranlarında dikkatleri üzerine çeken ve seyircilerden tam not almayı başaran dizinin yeni bölümü merak konusu oldu. Peki Gülcemal dizisi 7. bölümde neler olacak?

İşte Gülcemal dizisi 7. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti…

Gülcemal dizisi nerede çekiliyor?

Sevilen dizi Gülcemal’in çekimleri Bursa’da yapılıyor. Gülcemal’in doğduğu şehir olan Bursa’ya dönüşüyle ​​başlayan dizinin ilerleyen bölümlerinin çekimlerine İstanbul’da devam edileceği söyleniyor.

Gülcemal Dizisi 6. Bölüm Özeti

Gülcemal, Deva’yı Zafer Hanım’ı gözetlemekle suçlar ve onu evden kovar.

Deva, Gülcemal’den suçunu kanıtlamasını istiyor!

Casuslukla suçlanan Deva öfkelenir ve masumiyetini kanıtlamanın bir yolunu bulur. Deva’nın suçunu ispatlaması için Gülcemal’e 3 gün verir.

Zafer oğlunu geri istiyor.

Deva ile Gülcemal arasındaki gerilim tırmanırken, Gülcemal ile Zafer Hanım arasındaki savaş da büyümektedir. Zafer Hanım, oğlunun Gülcemal’in evine geri dönmesini ister.

Gülcemal sürpriz bir telefon alır.

Mert, İsmail’in Deva’nın eski nişanlısı olduğunu söylemesinden korkarken Gülcemal sürpriz bir telefon alır.

Gara ve İsmail konuşuyor.

İsmail, Gara’nın korkunç planını öğrenir. Artık Deva’yı kurtarmak için harekete geçmesi gerektiğini anlıyor. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak…

Gülcemal 7. Bölüm Fragmanı 1. Bölüm | Ben senin için geldim!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu