Haber

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Sendikamıza yandan bakan kimseye doğrudan bakmaya niyetimiz yok.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: “Birliğimize, demokratik ortamımıza yan bakan kimseye doğrudan bakmaya niyetimiz yok.”

“En kısa sürede bunu kimin yaptığını, arkasında kimin olduğunu, niyetinin ne olduğunu aziz milletimize açıklayacağız. Şüphelileri adalet önüne çıkarmakta kararlıyız.”

İSTANBUL – İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçim kampanyası sırasında AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı Adayı Aziz Yeniay’a düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin, “Birlik, beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve demokratik ortamımıza yan gözle bakanlara bakmaya niyetimiz yok” dedi. Devletimiz, milletimiz dayanışma içindedir.” “Bu seçimi güzel bir şekilde yapacaktır” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kanarya İlçesi’nde seçim faaliyetleri kapsamında bir derneği ziyareti sırasında kimliği belirlenemeyen kişilerce düzenlenen silahlı baskında ağır yaralanan AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı Adayı Aziz Yeniay’ın vatandaşı hastanede ziyaret etti. Ziyaretin ardından hastane önünde açıklama yapan Bakan Yerlikaya, “Doktorların değerlendirmesini aldım. Dualarımız Ebru ablamızla. Allah’tan sevenlerine, ailesine ve tüm sevenlerine bağışlamasını diliyoruz” dedi. Yoğun bakımda ameliyatı bitti. Bu saldırıyı kim yaptıysa kınıyoruz. Polisimiz, valimiz, istihbaratımız hepimiz bu olayı destekliyoruz.” Işık tutmak için çaba harcıyoruz, çok çalışıyoruz. İnşallah en kısa zamanda aziz milletimize bunu kimin yaptığını, arkasında kimlerin olduğunu, niyetlerinin ne olduğunu açıklayacağız. Şüphelileri adalet önüne çıkarmaya kararlıyız. Seçim günü ve seçim sonrasında yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Seçimlerde olduğu gibi İçişleri Bakanlığı olarak seçimlerin güvenli ve huzurlu bir ortamda yapılması konusunda büyük tecrübemiz var. Kimse endişelenmesin. Yerel yönetimlerimizin seçimlerini en keyifli şekilde gerçekleştireceğiz. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, demokratik ortamımıza yan bakan kimsenin, doğrudan bakmaya niyetimiz yok. “Devletimiz ve milletimiz bu seçimi güzel bir şekilde, dayanışma içinde gerçekleştirecektir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu