Haber

Kütahya’da araç kundaklama olayının zanlıları yakalandı

Kütahya’da araç kundaklama olayını gerçekleştiren zanlı, iş yeri ve İl Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarının incelemesinin ardından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre 27 Temmuz 2023 günü saat 02.20 sıralarında A.Ç. (49) ile ilgili araç sağ ön tekerden alev aldı ve araç tamamen yanmadan yangın söndürüldü. Polis ekipleri, olay yerinde yoğun bir akaryakıt kokusu gelmesi ve yanmış plastik şişe bulunması üzerine aracın ateşe verilmiş olabileceğini değerlendirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Müdürlüğü tarafından olayın aydınlatılması için yürütülen çalışmalar çerçevesinde, olay mahallini görebilecek kameranın bulunmadığı olası geçiş güzergâhlarında olay anında şüpheli motosiklet tespit edildi. net bir şekilde ve toplam 9 iş yeri ile Kent Güvenlik Yönetim Sistemi’nin (KGYS) yaptığı kamera incelemesi sonucunda olayı gerçekleştiren kişi belirlendi. AU (20) tespit edildi. Tutuklanan şahıs sorgusunda olayı itiraf ederken, olayı azmettirenin araç sahibinin yeğeni MD (33) olduğu anlaşıldı.

Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere götürülecek. – KÜTAHYA

kula-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu