Sağlık

Medikal Estetik Hekimi Zeynep Azaklı’dan Estetik Müdahaleler Hakkında Önemli Bilgiler

Medikal Estetik Doktoru Zeynep Azaklı, estetik tıbbi müdahaleler hakkında değerli bilgiler paylaşıyor.

Doğuştan ya da sonradan edinilen görünüm bozukluklarını düzeltmek için estetik müdahaleler yapılırken, bazı kişiler kendilerini daha pürüzsüz hissetmek ve daha hoş görünmek için herhangi bir görünüm bozukluğu olmasa bile bu tıbbi müdahalelere başvurabilmektedir.

Estetik müdahalelerde en değerli noktalardan biri doğal görünümün korunmasıdır. Medikal Estetik Doktoru Zeynep Azaklı, “İnternet ve sosyal medya estetik standartları etkileyebiliyor ve bu standartlar çoğu zaman abartılabiliyor. Doktorunuzun sizi doğru yönlendirmesi ve doktorunuza güvenmeniz önemli.”

Hyaluronik asit enjeksiyonları estetik tıbbın temel yapı taşlarından biri olmasına rağmen tek başına dolgu maddeleri ile yüzü şekillendirmeye çalışmak sorunlara yol açabilmektedir. Hyaluronik asidin dozunda ve yeterli miktarda kullanılması değerlidir. Yüzü sıkılaştırmak, cildin kolajen içeriğini arttırmak ve yüz hatlarını vurgulamak için güce dayalı cihazlar ve diğer tedavi formülleri de kullanılabilir.

Yanak yağlanması konusunda Medikal Estetik Cerrahi Uzmanı Zeynep Azaklı, ameliyatsız yanak inceltme işleminin ağız yoluyla yapıldığını belirtiyor. Yanak bölgesini inceltmek için yapılan bazı işlemlerde aşırı yağ alımı şakaklarda çukurların oluşmasına ve yüzün daha yaşlı görünmesine neden olabilir. Bu nedenle bu bölgedeki yağ yastıkçıklarını sıkılaştırmak veya yağ depolamasını azaltmak için mezoterapi eserlerine güvenilmesi önerilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu