Haber

Servet Çetin: Maçın başından sonuna kadar üstün taraf bizdik

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında konuk ettikleri Yukatel Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan EMS Yapı Sivasspor teknik menajeri Servet Çetin, maçın başından sonuna kadar üstün taraf olduklarını söyledi. .

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Çetin, maç öncesi taraftarların değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Maçın sonuna doğru doğru tepki veren taraftarların gerçek Sivasspor taraftarı olmadığını savunan Çetin, “Adana Demirspor gibi ligin 3. sırasındaki bir takımla oynuyoruz. Bütçelerine bakın, şuna bakın” dedi. Kısıtlı bütçelerle elimizden geldiğince iyilik yapmaya çalışıyoruz.” söz konusu.

Rakiplerine fazla pozisyon vermediklerini vurgulayan Çetin, “Maçın başından sonuna kadar üstündük. Çocuklar alkışlanmayı hak ederken, taraftarlar orada mırıldanıyor. Bunların gerçek olduğunu düşünmüyorum. Sivasspor taraftarı.” dedi.

“Üstün taraf bizdik”

Çetin, 6 yıldır Sivasspor’da çalıştığını belirterek, şöyle konuştu:

“Benim onlardan daha emeğim var. Benim Sivasspor’a maddi ve manevi katkım daha fazla. O yüzden birilerinin adamı olduklarını düşünüyorum. Açıkçası maç hakkında konuşmak bile istemiyorum çünkü konuşulacak bir şey yok. , burada herkes gördü. Maçın başından sonuna kadar üstün taraf bizdik. Olmadı, yapacak bir şey yok ama bu çocuklar alkışı hak etti. Bu çocuklar ve biz de alkışı hak ettik, öyle değil. mırıldanmalar. ???????Kısıtlı bir bütçeyle elimizden geldiğince harika şeyler yapıyoruz.Evimizde oynadığımız tüm maçlar “Kazanabileceğimiz maçlardı ve o durumları bulduk. Bugün Adana Demirspor’un tek pozisyonunu görebiliyor musunuz? Aldık ama sonuç alamadık. Maçın yorumlarına bile konsantre olamadım, bu yüzden çok kızgınım.”

Maçta sakatlanan oyuncuların durumunu ve oyundan alınan Samuel Saiz’in tepkisini bir gazetecinin sorması üzerine Çetin, “Samuel Saiz çok istekliydi, dövüşmek istiyordu. Bunu anlıyorum, ben de futbol oynadım. Ama takımda bazı arkadaşlarımız var, onlara karşı önlem alacağız.” o cevapladı.

“Yaralandığımı düşündüğüm anda ayrılırım.”

Bir basın mensubu, “Taraftarlara büyük tepki gösterdiniz, bu tepki tüm taraftarları kapsıyor mu?” Çetin soruya şu cevabı verdi:

“Bütün taraftarları dahil etmiyorum, gerçek taraftarlar bugünkü maçı alkışlıyor. Burada bir art niyet var, bütün Sivasspor taraftarları adına nasıl konuşayım? Dayanılmaz bir oyun var, çocuklar emek verdi, galibiyeti kaçırdık ama bu bu. Ben neye kızıyorum. Art niyetle hareket edenlerden bahsediyorum, Sivasspor taraftarından bahsetmiyorum. Kim bunlar? “Yuhalanmadı, elbette biz yuhalanacağız. Amacım burada güzel şeyler yapmak. Sivas’a bir faydamın dokunmadığını düşündüğüm anda gideceğim. Ama gece gündüz çalışıyorum, evim var, eve gitmiyorum, çalışıyorum. Kötü niyetli insanlar üzerinde düşünüyorum, genelleme yapmıyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu