Haber

Zafer Partisi’nden Aslan, Namazgah Tepe’nin İhmalini Eleştirdi: “Şehitlerimizin Anıtkabirini Çok Gördünüz”

Zafer PartisiGenel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan, Sakarya Meydan Muharebesi’nde yaralanan 200’e yakın şehidin tedavi edilmek üzere Ankara’daki hastanelere kaldırıldığı, ancak kurtarılamayan ve hayatlarını kaybettiği Namazgah Tepe’deki bakımsız durumu eleştirdi.

Zafer PartisiBürokrasi, İlişkiler ve Sivil Toplum Kuruluşları Genel Müdür Yardımcısı Aslan, bir grup üyesiyle Namazgah Tepe’ye gitti.

Aslan, Sakarya Meydan Muharebesi’nde yaralanan ve tedavi edilmek üzere Ankara’daki hastanelere kaldırılan ancak kurtarılamayan ve şehit düşen 200’e yakın askerin mezarının bulunduğu Namazgah Zirvesi’nin ihmal edilmesini eleştirerek, şunları kaydetti:

“ŞEHİTLERİMİZİ YAKALAMAK İÇİN BURADAYIZ”

“Biz Zafer Partisi olarak bugün burada tüm şehitlerimizin anısına saygı duruşunda bulunmak için toplandık. Vatanımız için kanını döken şehitlerimizin mozolesini gördünüz. Bunca yıl bayrak dikip tecrit edemediniz.

“BURADAN TAKİP ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Zafer Partisi olarak her zaman bu sorunun arkasında olacağız ve burayı hak ettiği seviyeye getirene kadar nöbette durmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: ANKA / Günümüz

haber-erenler.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu