Haber

İstanbul’da deprem mi oldu? SON DAKİKA! İstanbul’da deprem bekleniyor, İstanbul depremi ne zaman? İstanbul’da son depremler!

İstanbul nda deprem oldu mu? Türkiye tarihinin en büyük depremlerinden birini yaşadı. Binlerce insan hayatını kaybetti ve yine binlerce bina yıkıldı. Deprem denilince akla ilk gelen şehirlerden biri de İstanbul oldu. Peki, İstanbul’da deprem oldu mu? İstanbul’da deprem oldu mu? İstanbul’da deprem bekleniyor mu, İstanbul’da deprem ne zaman? İstanbul’daki son depremler haberimizde…

İSTANBUL’DA DEPREM Mİ OLDU?

AFAD’ın son depremler ve Kandilli listesine göre deprem oldu mu, şiddeti ne kadar oldu sorularına yanıt bulabilirsiniz. Aşağıdaki Son dakikaDeprem listesi ile son depremler ve depremin şiddeti hakkında bilgi alabilirsiniz.

AFAD SON ZORLUK LİSTESİ

Afet ve Acil Durum İdaresi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı, son dakika deprem haberleri ile vatandaşlara yeni deprem haberlerini vermeye devam ediyor.

AFAD SON DEPREM

KANDİLLİ’DEKİ SON DEPREM LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son dakika depremi haberler i ile vatandaşa anlık deprem haberi veriyor. Kandilli Rasathanesi yerel olarak deprem araştırmaları yapmakta ve sitesindeki son 500 depremi kamuoyuna sunmaktadır.

KANDİL’DE SON DEPREM

BUGÜN Mİ OLDU?

“Bugün deprem oldu mu?” sorusuna verilen yeni yanıtı takip etmek için Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın internet sitesini takip edebilirsiniz. Burada anlık titreşim analizleri yapılmakta ve en güncel veriler ile sunulmaktadır. Son 500 depreme kadar bugün mü dün mü deprem oldu sorusunun cevabını Kandilli Rasathanesi ve AFAD’da bulabilirsiniz.

DEPREM NEREDE OLDU?

Son dakika deprem haberleri ve depremin büyüklüğü sorusuna ayrıca AFAD ve Kandilli deprem listesine veya Haber.com’un en son depremler sayfasına ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL’DA DEPREM NE ZAMAN OLACAK?

Depremin önceden tahmin edilebileceği iddialarının gündeme gelmesi üzerine AFAD resmi açıklama yaptı. AFAD’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Gün ve saat vererek deprem tahmini yapmak günümüzün teknolojik imkanları ile mümkün değildir. Vatandaşlarımızdan WhatsApp başta olmak üzere sosyal medyada dolaşan asılsız bilgilere itibar etmemeleri rica olunur. doğru bilgi için resmi kaynakları takip etmek.” kullanılmış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu