Haber

İstanbullular dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul’un Fethi’nin 569. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılış programı 7 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da yapılacak.

Törene katılanların yoğunluğundan dolayı trafik akışını aksatmamak için saat 07:00 prestijiyle Yeni Havalimanı Caddesi sahil yönü İstanbul Fuar Merkezi-Dünya Ticaret Merkezi ayrımı, Yeni Havalimanı Caddesi Sahil yönü İstanbul Fuar Merkezi- Dünya Ticaret Merkezi ayrımı, Atatürk Havalimanı Yolu Ahtapot Kavşağı Alt Geçidi VIP ayrımları- C kapısı ayrımlarından başlayarak, THY Kargo Terminali orta yolu çift yönlü trafiğe kapatılacak, Atatürk Havalimanı B kapısı giriş çıkışları, tali yol bağlantı yolu Bakırköy Mimar Basri Mete Caddesi ile Metro Garı Sokak Kavşağı’ndan Yeni Havalimanı Caddesi’ne ve Yeni Havalimanı Caddesi Gümrük Köprüsü girişleri trafiğe kapatılacak.

Programa katılacak olanlar, Basın Ekspres ve benzeri güzergahlar çok yoğun olacağı için Atatürk Havalimanı’na gitmek yerine alternatif güzergah olarak Yeni Havalimanı Caddesi’ni kullanabilecek.

 

gurunhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu