Haber

İYİ Parti Genel Başkanı Buğra Kavuncu: ‘2018’de aldığımız oy oranını koruduk’

DÜZGÜN Parti Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, “2018’de aldığımız oy oranını koruduk” dedi.
Partisinin Amasya İl Teşkilatı’nı ziyaret eden Kavuncu, yaptığı konuşmada seçimlerde istedikleri sonucu alamadıklarını belirterek, “2018’de aldığımız oy oranını gerek cumhurbaşkanlığı seçiminde gerekse milletvekili seçimlerinde de koruduk. Daha fazlasını isterdik ama seçmenin bize verdiği bir mesaj var ve İYİ Parti Türk siyasetinde var olmalı, kalıcı olmalı ve güçlenerek hayatına devam etmeli.” sözlerini kullandı.
Seçmenin verdiği oyla vermek istediği mesajı iyi anlaması gerektiğinin altını çizen Kavuncu, “Bugüne kadar attığımız adımlardan farklı bir yaklaşım bekleniyorsa bunu iyi okumamız, nedenlerini iyi anlamamız ve sonucu iyi planlamamız gerekiyor. geleceği buna göre, çalışma sistemimizi de bu doğrultuda planlıyoruz.” dedi.
Yerel seçimlerde ittifak yapıp yapmamayı düşündüklerini belirten Kavuncu, şunları kaydetti:
“Genel merkezimizin bu konuda almış olduğu bir karar, rastgele bir toplantı henüz sonuçlanmadı, yapılmadı. Genel merkezimiz bu konuda en kısa zamanda karar alacaktır. Olur mu bilmiyorum. iş birliği olur mu olmaz mı İl Başkanlığında, parti tabanımızda, teşkilatlarımızda bundan sonraki süreçte ne olduğumuzu değil ne olduğumuzu anlatacak şekilde seçime gitme irade ve arzusu. Bize düşen görev, teşkilat başkanı olarak siz teşkilatın değerli mensuplarından duyduklarımızı genel merkezimize ve genel başkanımıza iletmektir.”
Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki değişim tartışmalarına değinen Buğra Kavuncu, “Her partinin kendi iç çabası var. Başka bir partinin süreciyle ilgili bir yorum veya gelişigüzel bir açıklama yapmak bizim için çok doğru olmaz. Bizler için çok doğru olmaz. Cumhuriyet Halk Partisi’ne başarılar dilerim.” söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu