Haber

Kılıçdaroğlu Gaziantep’te… Vatandaş Kılıçdaroğlu’nu Havalimanında “Güç” Sloganıyla Karşıladı

HABER: BERKAY VAROL – Kamera: KEMAL SEVİNDİRİCİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 17.00 sıralarında Gaziantep’e geldi. Gaziantepliler, havalimanında Kılıçdaroğlu’na; Onları “Güç” ve “Gençliğin umudu Kılıçdaroğlu” sloganlarıyla karşıladı. Gençler, Gaziantep yöresini anlatan halk oyunları gösterisi yaparken meşale yaktı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bugün ve yarın yapacağı bir dizi ziyaret için Gaziantep’e geldi. CHP Genel Lider Başdanışmanları Tuncay Özkan ve Erdoğan Toprak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP Gaziantep Milletvekilleri İrfan Kaplan ve Bayram Yılmazkaya, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve Serkan Topal, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, CHP Gaziantep Kendisine İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar eşlik etti.

Kılıçdaroğlu’nu havalimanında çok sayıda Gaziantepli karşıladı. Kılıçdaroğlu, havalimanı binasından ayrılırken, folklor ekibi Gaziantep yöresinden halk oyunları oynadı. Meşaleyi yakan Gaziantepliler, Kılıçdaroğlu’nu “Güç”, “Gençliğin umudu Kılıçdaroğlu”, “Hak, hukuk, adalet” sloganlarıyla selamladı.

Kılıçdaroğlu, kendisini karşılayan vatandaşlara teşekkür etti.

beydaghaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu