Haber

Şakir Özkyimoğlu: “Göztepe’nin hakkını her yerde arayacağım”

Bodrumspor’a 1-0 yenildikleri maçın ardından konuşan Göztepe Teknik Direktörü Şakir Özkalımoğlu, 2 pozisyonda kendilerine penaltı verilmediğini savunarak, “Koray Gençerler VAR hakemi, yıllardır hakemlik yapıyorsunuz ama nasılsınız?” Bu penaltılar verildi. Maça zaten tecrübesiz bir hakem gönderildi. Göztepe haklı. Her yere bakıyorum” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 19. haftasında Bodrumspor’u konuk eden Göztepe, rakibine 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Şakir Özkalımoğlu, “Evimizde kaybettiğimiz için üzgünüz.”

Maça şanssızlıkla başladıklarını söyleyen Özkalımoğlu, “Maçın başında geriye düştük. İçeride gerekli konuşmaları yaptık. İkinci yarı ellerinden geleni yaptılar. İki golümüz VAR’dan geldi. 22 yıldır dünyanın her yerinde teknik direktörlük yapıyorum. Atınç ve Yasin’in pozisyonu penaltı. Bodrumspor, “Göztepe’ye saygı duyuyoruz.

Maçın hakemlerine tepki gösteren Özkalımoğlu, “Koray Gençerler siz VAR hakemisiniz, kaç yıllık hakemsiniz ama bu penaltılar nasıl veriliyor. Zaten maça tecrübesiz bir hakem gönderilmiş. Çalışacağız.” kalmak ve herkesi yenmek daha zor. Herkesi yenmemiz gerekiyor. İkinci yarıya daha iyi hazırlanmak ve daha iyi bir Göztepe göstermek istiyoruz.”

“Özellikle forvet bölgesinde takviyeye ihtiyacımız var”

Kadrolarında çok fazla kiralık oyuncu olduğunu ifade eden Özkalımoğlu, “TFF bunu 8 oyuncu olarak belirledi. Gerekli çalışmalar yapılıyor. Özellikle forvet bölgesine takviye lazım. Orada gerekli takviyeler yapılacak. İstiyoruz. Göztepe’yi en iyi şekilde temsil eden oyuncuları transfer etmek. Transfer dönemi var ama 3-4 oyuncunun puan transferi yapması gerekiyor” dedi.

Oğlu Ege Özkalımoğlu’nun sorulması üzerine “Göztepe isterse Ege’yi geri alır” diyen Özkalımoğlu, “Oğlum olmanın ötesinde önemli bir oyuncu. Göztepe’nin çocuğu. Göztepe bizim ruhumuz. Göztepe’nin hakkını korumak için her türlü yol. Gerekirse geri döner” dedi. – İZMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu