Teknoloji

Yeni The Inquisitor Story Fragmanı Yayınlandı

Kalypso Medya ve Toz, The Inquisitor benzetmesinin yeni fragmanı ile geldiler. Oyun hakkında yeni şeyler görebileceğimiz bu fragmanı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Detaylar burada.

Jacek Piekara’nın yazdığı en çok satan Inquisitor kitap serisine dayansa da alternatif bir dini zaman diliminde bizi 1500’lü yıllara götüren The Inquisitor’ın hikayesine göre İsa çarmıha gerildi ve çarmıha gerildiğinde öfkenin etkisi altına girdi. ölümün eşiğinde. Hürriyete kavuştuktan sonra bütün kâfirlerden intikam almaya başlar.

Bu olayın üzerinden asırlar geçmiştir ve oyunun oynandığı sırada Engizisyonculardan oluşan bir ordu kiliseye gelir ve acımasız yollara başvurarak inancı tesis etmeye çalışır. Tanrı’nın hizmetkarı Engizisyoncu Mordimer Madderdin olarak Königstein kasabasına gelip başka bir alemden gelen iğrençliğin ardındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışırken, inanca meydan okuyanların yaptığı çeşitli olayları ve hataları da ortaya çıkarmaya çalışacağız. Bu süreçte şüphelileri takip edip sorguya çekeceğiz ve benzersiz becerilerimizden yararlanacağız.

Yeni The Inquisitor Hikayesi Fragmanı

Bu yılın son çeyreğinde PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkacak olan oyunun yeni fragmanı farklı çizimlerin gösterilmesiyle başlıyor ve ardından bir kampüse geçiş yapıyor. Etrafında bir soluklanma görüyor ve girdiğimiz etkileşimle senaryoya benzer bir şovla hikayeden bahsediliyor. Çok beğenilen bir sunum oldu diyebiliriz. Daha yaşlı bir oyuncuysanız, Hacivat ve Karagöz ile ilgili ekran oyunları aklınıza gelmiş olabilir. Bu açıdan biraz nostaljik hissettirdiğini söylemek gerekiyor.

mucur-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu